Veelgestelde Vragen

Kan ik mijn poster retourneren?

In het geval dat er schade is ontstaan aan het product tijdens de verzending of indien de bedrukking niet aan de kwaliteit voldoet, kunt u het product naar ons retourneren. Indien wij zien dat de kwaliteit inderdaad niet voldoet aan onze eisen, zullen wij het aankoop bedrag (inclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk naar u overmaken. Wilt u uw artikel graag retourneren? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Waarom verschillen de verzendkosten per product?

Ieder poster formaat heeft een andere verpakking nodig. Ook verschillen de verpakkingen tussen de verschillende producten zoals canvas, dibond, plexiglas, aluminium en tuinposters. Daarnaast passen sommige formaten ook bij u in de brievenbus, terwijl andere formaten in de vorm van een pakketje verzonden moeten worden.

Naar welke landen leveren jullie?

Wij leveren naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Engeland en De Verenigde Staten.

Waarom zijn niet alle foto's scherp afgebeeld op de website?

De foto's die u ziet op de website zijn erg verkleind zodat niemand de foto's zomaar kan kopiëren. Maar wees gerust, op de posters zullen de foto's met de hoogste kwaliteit worden bedrukt.

Krijgt de fotograaf ook een deel van de winst?

Jazeker! De fotografen krijgen maarliefst 50% van de winst op elke poster. De rest van de winst gaat onder andere naar het planten van bomen en de marketing van LilTree Posters.

Waar planten jullie de bomen?

Wij planten de bomen via One Tree Planted. Voor meer informatie ga naar www.onetreeplanted.org.